Βραβεία

_0015_hatziyiannakis738

2023 Χρυσό βραβείο στην κατηγορία ‘Loyalty to Tradition’ των Food Experts Awards.

FEA 2023

Το χρυσό βραβείο στην κατηγορία ‘Loyalty to Tradition’ απέσπασε η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη στα διεθνή βραβεία αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών FEA 2023 στην 31η Detrop Expo της HELEXPO.

2018 Βράβευση γεύσης & ποιότητας για τα νέα ασημένια vegetarian διακοσμητικά.

ITQI Awards – Βραβεία 2018

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας, ITQI, βραβεύει με δύο χρυσά αστέρια γευσιγνωσίας το νέο Vegetarian Mini Crispy  Silver Dragee (gelatin free).

2017 Βράβευση γεύσης & ποιότητας για τα νέα βότσαλα.

ITQI Awards – Βραβεία 2017

Το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης & Ποιότητας, ITQI, βραβεύει τα δύο νέα βότσαλα. Δύο αστέρια γευσιγνωσίας για το νέο Bότσαλο Σκιάθος και δύο αστέρια για το Bότσαλο Μύκονος.

2015 Βράβευση ως National Champion στην κατηγορία “Επικέντρωση στον Πελάτη”.

European Business Awards 2014/15

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη επιλέχθηκε ως μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Επικέντρωση στον Πελάτη»! Στα φετινά βραβεία έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις.

2015 Νέα προϊόντα, νέα αστέρια γευσιγνωσίας.

ITQI Awards – Βραβεία 2015

Ο οργανισμός ITQI βραβεύει δύο ακόμα προϊόντα μας. Ένα αστέρι γευσιγνωσίας για το νέο Bότσαλο Ρόδος και τρία αστέρια για το Together Stracciatella.

2013 Βραβείο Καινοτομίας – Ελιές Αμυγδάλου με Stevia

Η νέα κατηγορία προϊόντων “ελιές με stevia”, Ελιά Αμυγδάλου Υγείας με Stevia, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης) & Ελιά Αμυγδάλου Γάλακτος με Stevia, ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης) κατέκτησαν τη διάκριση Top Innovation Products στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών ISM 2013, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κολωνία της Γερμανίας.

2012 Διακρίσεις για τις νέες μας συσκευασίες.

  • Αργυρό Βραβείο- European Design Awards 2012 (Packaging Food & Beverages). (Eλσίνκι, Φινλανδία)
  • Χρυσό Βραβείο- Dieline Package Design Awards 2012  (Confections, Desserts, Pastry, Chocolate, Candy, Sweets). (Βοστώνη, Αμερική)
  • Χρυσό Βραβείο- Ermis Awards 2012 (Αθήνα, Ελλάδα)
  • Βραβείο– Red dot award 2012 (Communication Design) (Βερολίνο, Γερμανία)
  • Χρυσό Βραβείο – Pentawards 2012 (Παρίσι, Γαλλία)
  • Βραβείο – iF design award 2012 – Packaging design (Μόναχο, Γερμανία)

2011 Δύο αστέρια γευσιγνωσίας για το κουφέτο Bijoux Supreme.

ITQI Awards – Βραβεία 2011

Τo προϊόν BIJOUX ”SUPREME” 70%  κατέκτησε βραβείο με τη διάκριση των δύο αστέρων, από τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό τροφίμων μέσω του Οργανισμού ITQI (International Taste & Quality Institute) που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο τον Μάρτιο του 2011.

2009 Νέα αστέρια γευσιγνωσίας για τις ελιές μας.

ITQI Awards – Βραβεία 2009

  • Ένα αστέρι για την Ελιά Αμυγδάλου Supreme.
  • Ένα αστέρι για την Ελιά Φουντούκι Γάλακτος.
  • Δύο αστέρια για την Ελιά Αμυγδάλου Γάλακτος Κανέλα.

2008 Νέα αστέρια γευσιγνωσίας από τον οργανισμό ITQI. Τιμώμενα αυτή τη φορά τα κουφέτα Velvet Almond Avola, με τρία αστέρια και το Choco Almond Classic, με δύο αστέρια.

ITQI Awards – Βραβεία 2008

Τα προϊόντα ΚΟΥΦΕΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ Νο8 (VELVET ALMOND ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ) & CHOCO ALMOND κατέκτησαν τα βραβεία με την ανώτατη διάκριση των τριών και δύο αστέρων αντίστοιχα από τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό τροφίμων μέσω του Οργανισμού ITQI (International Taste & Quality Institute) που πραγματοποιήθηκε στο Βέλγιο τον Μάρτιο του 2008 και η απονομή αυτών έλαβε μέρος την Πέμπτη 29/05/2008 στις Βρυξέλλες.

2008 Το Υπουργείο Ανάπτυξης μας τιμά με το «Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης».

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε. κατέκτησε το Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης ανάμεσα σε πλήθος εταιριών μέσω του θεσμού «ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΗΣ» που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και την Διεύθυνση Πολιτικής Ποιότητας.

2007 Τρία αστέρια γευσιγνωσίας για το κουφέτο μας Choco Almond γεύση Καρύδα από τον οργανισμό ITQI.

ITQI Awards – Βραβεία 2007

To Choco Almond καρύδα κατέκτησε το βραβείο τριών αστέρων, Superior Award 2007!

O διαγωνισμός διεξάχθηκε από τον διεθνή οργανισμό: International Taste & Quality Institute (www.itqi.org) που αποτελείται από Σεφ και Γευσιγνώστες που κρίνουν και επιβραβεύουν τα τρόφιμα – γλυκίσματα και τα ποτά ανώτερης γεύσης.  Η απονομή του βραβείου πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες την 1η Ιουνίου 2007 από τον οργανισμό International Taste and Quality Institute.