Βραβευμένες Συσκευασίες!

Βραβευμένες Συσκευασίες!

Η νέα κατηγορία προϊόντων “βότσαλα”, αποτελεί μια σημαντική καινοτομία της εταιρίας στην εγχώρια & διεθνή αγορά. Εμπνευσμένη από τα ελληνικά νησιά, η κατηγορία αυτή περιλαμβάνει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας & γεύσης, πρωτότυπης υφής & (εξωτερικής) εμφάνισης. Τα προϊόντα της μοιάζουν με πραγματικά βότσαλα & έχουν πυρήνα από ολόκληρο σιροπιαστό καρπό φρούτων ή ξηρών καρπών, με επικάλυψη από σοκολάτα (70% κακάο) & πολύ λεπτή επίστρωση ζάχαρης.

Οι νέες συσκευασίες αναδεικνύουν το προϊόν με ένα εκλεπτυσμένο & φινετσάτο αλλά ταυτόχρονα minimal design (έμπνευση & σχεδιασμός από την εταιρία Mouse Graphics). Τα σακουλάκια των βοτσάλων έκαναν παρουσιάστηκαν στην αγορά πριν από λίγους μήνες και έχουν ήδη κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών αλλά & έχουν κατακτήσει σημαντικές διακρίσεις σε εθνικό & διεθνές επίπεδο.

Συγκεκριμένα:

  • European Design Awards 2012 – Silver award (Packaging Food & Beverages). (Elsinki, Finland)
  • Ermis Awards 2012 – Gold award. (Athens, Greece)
  • Red dot award: communication design, winner Hatziyiannakis Dragées & Pebbles
  • Pentawards 2012 – Gold award (Paris – France)
  • Dieline Package Design Awards 2012 – Gold award (Confections, Desserts, Pastry, Chocolate, Candy, Sweets). (Boston – U.S.A.)

Η κα Sarah Williams – μέλος της κριτικής επιτροπής – δήλωσε:

“Αυτό που μου αρέσει σε αυτή τη συσκευασία είναι ότι το προϊόν είναι ο ήρωας. Είναι έξυπνη, κομψή και χρησιμοποιεί το μινιμαλιστικό σχεδιασμό για να επιδείξει την όμορφη υφή και χρωματική παλέτα αυτών των βοτσάλων από σοκολάτα. Αν ο ρόλος της ζαχαροπλαστικής συσκευασίας είναι να κεντρίσει την περιέργεια και να σας βάλει σε πειρασμό, αυτή η συσκευασία σίγουρα το έχει πετύχει”.

You may also interested

dragees-hatziyiannakis-ism-2023-cake-decoration
ISM 2023
ISM ME 2022 Hatziyiannakis cake decoration dragees chocolate
ISM Middle east (Yummex) 2022
Menu Title
error: Content is protected !!