Καινοτομία

καινοτομία Χατζηγιαννάκη

Η καινοτομία είναι ακόμα ένας σημαντικός πυλώνας για την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη. Θέλοντας πάντα να σας προσφέρει καινούρια, καινοτόμα προϊόντα, η εταιρία μας:

  • Ήταν η πρώτη Ελληνική εταιρία (19902000) και εξακολουθεί να είναι η μοναδική που παράγει κουφέτα με πυρήνα σοκολάτας. Επίσης ήταν η πρώτη εταιρία που τη δεκαετία 2000-2010 παρήγαγε τα κουφέτα με αμύγδαλο & σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις (choco almond).

 

  • Δημιούργησε μία καινοτόμα σειρά προϊόντων, τα Βότσαλα (πρωτοπαρουσιάστηκαν το 2010). Τα βότσαλα είναι πρωτότυπα με πυρήνα από πραγματικό φρούτο ή ξηρούς καρπούς (καρύδι) – και όχι ζελέ ή άλλο υποκατάστατο. Η ισορροπημένη γεύση τους, σε συνδυασμό με την μοναδική τους όψη τα έχουν αναδείξει ως μία εξαιρετική επιλογή για κέρασμα, διακόσμηση ή ακόμα και ως συμπλήρωμα των κουφέτων μέσα στις μπομπονιέρες.

 

  • Έχει δημιουργήσει μια πλήρη γκάμα προϊόντων που καλύπτει όλα τα γούστα για να δημιουργήσετε την ιδανική μπομπονιέρα για εσάς. Κουφέτα με αμύγδαλο, σοκολάτα, διπλή σοκολάτα ή και συνδυασμό ξηρού καρπού με σοκολάτα, σε πολλές λαχταριστές γεύσεις & απίθανα χρώματα!