Πιστοποίηση ICAP 2010

Πιστοποίηση ICAP 2010

Η κουφετοποιία ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. αναγνωρισμένη από την ICAP Group ως μία από τις «Strongest Companies in Greece»

Η κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε., αξιολογήθηκε από τον Όμιλο ICAP Group με υψηλό βαθμό credit risk και παρέλαβε τον τίτλο «STRONGEST COMPANY IN GREECE», ως μια από τις πιο ισχυρές εταιρίες στην Ελλάδα, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών επιβεβαιώνοντας ότι η πιστοληπτική ικανότητά της είναι πραγματικά υψηλή.

Οι «Strongest Companies in Greece» είναι οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις ισχυρότερες ζώνες πιστοληπτικής διαβάθμισης (credit ratings) της ICAP Group. H ICAP Group αναγνωρίζεται από την Τράπεζα της Ελλάδος ως Εξωτερικός Οργανισμός Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων και από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ως Αποδεκτή Πηγή Πιστοληπτικών Αξιολογήσεων. Δυνατότητα ένταξης στην κοινότητα «Strongest Companies in Greece» έχει μόνο μια στις δέκα επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η ένταξη της εταιρίας στη κοινότητα «STRONGEST COMPANIES IN GREECE» αποδεικνύει την αναγνώριση των προσπαθειών της και δίνει ελπίδα στη δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, έτσι ώστε να μην παρεκκλίνει από τους στόχους που έχει θέσει, τη ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της, την εξυπηρέτηση των πελατών της καθώς και την προαγωγή της καινοτομίας & εξωστρέφειας.

Όλοι οι άνθρωποι της κουφετοποιίας ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ Α.Ε. είναι υπερήφανοι και θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας στα 60 χρόνια της επιχειρηματικής της πορείας.

You may also interested

hatziyiannakis-yummex-2021
Yummex 2021
HATZIYIANNAKIS-ISM-2020
ISM 2020
Menu Title
error: Content is protected !!