Βραβείο “Επικέντρωση στον Πελάτη” – European Business Awards 2014-2015

Βραβείο “Επικέντρωση στον Πελάτη” – European Business Awards 2014-2015

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη επιλέχθηκε ως μία από τους 60 National Champions των φετινών European Business Awards 2014-2015 sponsoredby RSM και βραβεύτηκε στην κατηγορία «Επικέντρωση στον Πελάτη»!

Η διάκριση στη συγκεκριμένη κατηγορία μας δίνει ιδιαίτερη χαρά, αφού η εταιρία μας πάντα προσπαθεί να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες της σε συνδυασμό με καινοτόμα και ποιοτικά προϊόντα.

Στα φετινά βραβεία έλαβαν μέρος 24.000 επιχειρήσεις από 33 χώρες της Ευρώπης. Το σύνολο των φετινών National Champions ήταν 706, από τους οποίους οι 60 ήταν Ελληνικές επιχειρήσεις.

Tα European Business Awards sponsored by RSM είναι τα μοναδικά επιχειρηματικά ευρωπαϊκά βραβεία με παγκόσμιο κύρος. Είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της Ε.Ε. Αποτελεί το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό διαγωνισμό επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

EBA award

You may also interested

Menu Title
error: Content is protected !!