Βραβείο Καινοτομίας – Ελιές Αμυγδάλου με Stevia

Βραβείο Καινοτομίας – Ελιές Αμυγδάλου με Stevia

Η νέα κατηγορία προϊόντων “ελιές με stevia”, αποτελεί μια σημαντική καινοτομία της εταιρίας μας στην εγχώρια & διεθνή αγορά. Με οδηγό την παράδοση & με στόχο την καινοτομία εμπλουτίζουμε συνεχώς την ποικιλία των προϊόντων μας. Μετά την επιτυχημένη παρουσία των καινοτόμων προϊόντων Βότσαλα, προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας & γεύσης, πρωτότυπης υφής & (εξωτερικής) εμφάνισης, με σημαντικές διακρίσεις σε διεθνές επίπεδο, έρχονται δύο νέα εξίσου καινοτόμα προϊόντα να ξεχωρίσουν & να διακριθούν.

Η Ελιά Αμυγδάλου Υγείας με Stevia, με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης) & η Ελιά Αμυγδάλου Γάλακτος με Stevia, ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο με επικάλυψη σοκολάτας γάλακτος με γλυκαντικά (γλυκοζίτες στεβιόλης). Για πρώτη φορά παρουσιάσαμε τα νέα αυτά προϊόντα στη διεθνή έκθεση ζαχαρωδών ISM 2013, που διεξάγεται κάθε χρόνο στην Κολωνία της Γερμανίας και η απήχησή τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Το σημαντικότερο γεγονός είναι η διάκριση που κατέκτησαν στο διαγωνισμό των Top Innovation Products που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην έκθεση ISM. Διαγωνιζόμενα 120 καινοτόμα προϊόντα από 84 διαφορετικές χώρες παγκοσμίως. Τα προϊόντα μας κατέκτησαν τον τίτλο Top 2 Innovations γεγονός που μας χαροποίησε ιδιαιτέρως!

Η βράβευση αυτή μας γέμισε αισιοδοξία για το μέλλον & δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας, διότι μας απέδειξε ότι η αφοσίωσή μας στην ποιότητα & οι στόχοι μας για συνεχή εξέλιξη & ανάπτυξη της εταιρίας μας ανταμείφθηκαν.

You may also interested

Menu Title
error: Content is protected !!