Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης

Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης

Η κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε. κατέκτησε το Εθνικό Βραβείο Επιχειρηματικής Αρίστευσης ανάμεσα σε πλήθος εταιριών μέσω του θεσμού «ΕΘΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΥΣΗΣ» που πραγματοποιήθηκε από το Υπουργείο Ανάπτυξης, την Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας και την Διεύθυνση Πολιτικής Ποιότητας.

AwardΗ απονομή των Βραβείων πραγματοποιήθηκε παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της χώρας μας στην Τεχνόπολις στο Γκάζι στην αίθουσα «Γιάννης Ρίτσος» στις 02/06/2008.

Το «Εθνικό Μοντέλο Επιχειρηματικής Αρίστευσης» είναι ένας θεσμός του Υπουργείου Ανάπτυξης όπου έλαβε μέρος για πρώτη φορά στην Ελλάδα σύμφωνα με τον ΜΕΤΡΟ 3.2 – ΔΡΑΣΗ 3.2.2 – ΠΡΑΞΗ 3.2.2.1 «Ενίσχυση και επιβράβευση των μεταποιητικών επιχειρήσεων σύμφωνα με το Εθνικό Μοντέλο Επιχειρηματικής Αρίστευσης» με στόχο την ολοκλήρωση δράσεων για την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας.
Σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποτελέσει ένα πρότυπο για την οργάνωση της Ελληνικής Επιχείρησης και να προωθήσει την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα και την καινοτομία, μέσω αποτελεσματικής και αποδοτικής εφαρμογής καλών πρακτικών και συστημάτων ποιότητας.

Υπερήφανοι όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρία, θα συνεχίζουν να προάγουν την ποιότητα σε όλο το φάσμα των διεργασιών της και φυσικά στα προϊόντα της!

You may also interested

Menu Title
error: Content is protected !!