Ιστορία/Μυστικά

koufeta hatziyiannakis

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΦΕΤΟ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ

  • Προϊόν που παράγεται στην Ελλάδα από την Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη στις εγκαταστάσεις στον Πειραιά, έτσι παραδίδεται πάντα φρέσκο «από την παραγωγή στην κατανάλωση»!
  • Επιλέγουμε Α’ Ύλες υψηλών προδιαγραφών από όλο τον κόσμο με σκοπό την παραγωγή ενός ποιοτικού κουφέτου που διακρίνεται:

1. για τη λευκότητά του ως αποτέλεσμα της επιλογής ζάχαρης Ευρωπαϊκής προέλευσης.
2. για τον ολόκληρο καβουρδισμένο καρπό, μεγάλου μεγέθους που σε συνδυασμό με μια λεπτή στρώση ζάχαρης μας χαρίζει μια γευστική αρμονία.
3. για την πραγματική σοκολάτα (υγείας, γάλακτος & λευκή) χωρίς πρόσθετα φυτικά λιπαρά.

  • Υιοθετώντας αυστηρή πολιτική στην επιλογή Β’ Υλών & ιδιαίτερα των χρωστικών, χρησιμοποιούμε, εδώ και χρόνια, ουσίες μη επιβλαβείς για την ευαίσθητη ομάδα των παιδιών.
  • Πραγματοποιούμε επισταμένη διαλογή των καρπών καθώς & του τελικού προϊόντος με σκοπό την άριστη εμφάνιση & ομοιομορφία του κουφέτου.
  • Ο προδιαγεγραμμένος αριθμός των τεμαχίων ανά κιλό κουφέτου ελέγχεται με αυστηρότητα και χωρίς έκπτωση στα ποιοτικά του χαρακτηριστικά (δηλαδή, επίτευξη των τμχ/κιλό με χρήση καρπών μικρού μεγέθους, όπως σε προϊόντα χαμηλών προδιαγραφών).
  • Το κουφέτο μας έχει ξεχωρίσει & διακριθεί σε παγκόσμιους διαγωνισμούς για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του (τόσο για τη γεύση, τη ποιότητα όσο και για τη καινοτομία τους).
  • Ευελιξία στη συσκευασία καθώς συσκευάζεται σε κουτί 4kg (χαμηλό κόστος για μεγάλη ποσότητα του ίδιου προϊόντος) αλλά & σε κουτί 1kg (για τη ευχέρεια επιλογής του καταναλωτή διαφορετικών τύπων κουφέτου) πάντα σε αρχική συσκευασία Χατζηγιαννάκη με πλήρη επισήμανση (συστατικά, ημερομηνία ανάλωσης, ποσότητα, θρεπτικά στοιχεία κ.α.)
  • Η πολυετής εμπειρία (από το 1950) & η άριστη τεχνογνωσία έχουν ως αποτέλεσμα το κουφέτο μας να διακρίνεται & να ξεχωρίζει έναντι του ανταγωνισμού για τη λεία & κομψή εμφάνισή του “…επειδή η επικάλυψη είναι τέχνη.”

Πελάτες στο εξωτερικό έχουν εμπιστευτεί την εταιρία μας με αποτέλεσμα το κουφέτο μας να εξάγεται σε περισσότερες από 20 χώρες & κυρίως σε χώρες της Βόρειας Ευρώπης (μικρά σημεία λιανικής ή & μεγάλα πολυκαταστήματα όπως τα Harrods στο Λονδίνο).

Είμαστε υπερήφανοι που παράγουμε ποιοτικό κουφέτο στη χώρα μας, προσφέροντας εργασία σε περισσότερους από 50 ανθρώπους. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη της Ελληνικής αγοράς όχι απλά γιατί είμαστε μια ελληνική εταιρία αλλά γιατί είμαστε πιστοί στις αρχές μας, όπως ποιότητα, παράδοση & καινοτομία.

ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ:

Στην περίπτωση που επιλέξετε κουφέτα Χατζηγιαννάκη, να ζητάτε από το κατάστημα που θα σας τα προμηθεύσει Δελτίο Παραγγελίας στο οποίο να αναγράφεται η φράση «ΚΟΥΦΕΤΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ» καθώς και το είδος κουφέτου που επιθυμείτε για τις μπομπονιέρες σας.