Ποιοί είμαστε

_0008_hatziyiannakis747 copy

Η βασική  αρχή στην οποία είμαστε αφοσιωμένοι είναι η ποιότητα˙ εντοπισμένη στις προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, από πιστοποιημένους παραγωγούς της Ελλάδας και του εξωτερικού, ικανές να ανταποκριθούν στις υψηλότερες γαστριμαργικές απαιτήσεις.

Έχοντας την άριστη πρώτη ύλη στα χέρια μας, την αξιοποιούμε με το βέλτιστο δυνατό τρόπο, χρησιμοποιώντας  την αιχμή της τεχνολογίας και εναρμονίζοντας παραδοσιακές και καινοτόμες μεθόδους.

Η εξαιρετική ποιότητα, όμως, θα ήταν αδύνατον να επιτευχθεί χωρίς τη συμβολή των ανθρώπων μας. Καταρτισμένοι, απόλυτα εξειδικευμένοι, ανανεώνοντας συνεχώς τις γνώσεις τους, με μεράκι και αφοσίωση, δημιουργούν με το ταλέντο και τη φαντασία τους προϊόντα μοναδικής αισθητικής για κάθε ιδιαίτερη στιγμή σας.

Κάθε δημιουργός νιώθει τη μέγιστη ικανοποίηση όταν μοιράζεται το δημιούργημά του. Έτσι και εμείς θεωρούμε πρώτιστη μέριμνα, μετά την ποιοτική παραγωγή των προϊόντων μας, τη δική σας εύκολη πρόσβαση σε αυτά.

Επίκεντρο της προσοχής μας η εξυπηρέτησή σας, με την αξιοποίηση κάθε δυνατότητας που οι νέες τεχνολογίες μας προσφέρουν. Σύμμαχός μας το διαδίκτυο, στην προσπάθεια συνεχούς παρουσίασης των προϊόντων και των καινοτομιών μας με ενημερωτικές επιστολές (newsletters), ηλεκτρονικούς καταλόγους διαρκώς ανανεούμενους. Και για μια άμεση γευστική εμπειρία κάθε νέου προϊόντος, οι άνθρωποί μας στη διάθεσή σας, για να σας προσφέρουν δείγματα της δημιουργικότητάς μας.

Επιδιώκοντας την ουσιαστική συνεργασία μαζί σας επιζητούμε και λαμβάνουμε προσεκτικά υπόψιν τις επισημάνσεις σας. Για το λόγο αυτό βρίσκεται στη διάθεσή σας το Εμπορικό Τμήμα της επιχείρησής μας, το οποίο έρχεται σε προσωπική επαφή μαζί σας, τόσο τηλεφωνικά όσο και μέσω Ερωτηματολόγιου Ικανοποίησης Πελάτη που διανέμεται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, σε ετήσια βάση.

Τέλος, με σεβασμό σε όσους εμπιστεύονται και προτιμούν τα προϊόντα μας, η πιστοποίηση των επιλεγμένων συνεργατών μας εγγυάται την αυθεντικότητά τους.