Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη συμμετέχει στο πρόγραμμα ανάπτυξης του ΟΠΑΠ

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη συμμετέχει στο πρόγραμμα ανάπτυξης του ΟΠΑΠ

Η «Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη Α.Ε» είναι ανάμεσα στις 20 αναπτυσσόμενες μικρομεσαίες εταιρίες που επέλεξε ο ΟΠΑΠ για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Επιχειρηματική Ανάπτυξη από τον ΟΠΑΠ», το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία με το διεθνή μη κερδοσκοπικό οργανισμό Endeavor.

Μέσα από το πρόγραμμα, οι συμμετέχουσες εταιρίες αποκτούν πρόσβαση σε δεδομένα και πληροφορίες, καθώς και σε ένα σημαντικό επιχειρηματικό δίκτυο, το οποίο θα τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τυχόν εμπόδια και δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και να εξελιχθούν σε μεγάλες και επιτυχημένες επιχειρήσεις που καινοτομούν, εξάγουν, αλλάζουν τα δεδομένα στον κλάδο τους και κατ’ επέκταση δημιουργούν νέες θέσεις εργασίας.

Η επιλογή των εταιριών έγινε μέσα από 539 συμμετοχές με κριτήρια που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων την καινοτομία των προσφερόμενων προϊόντων / υπηρεσιών, την προοπτική ανάπτυξης της εταιρίας, αλλά και το όραμα του ίδιου του επιχειρηματία.

Ο Κωνσταντίνος Μαυρογιάννης, Chief Operating Officer της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη, δήλωσε: «Αποτελεί τιμή για την εταιρία μας η επιλογή της από τον ΟΠΑΠ για να συμμετάσχει στο πρόγραμμα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που θα ενισχύσει την ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που συμμετέχουν, μέσα από πρωτοποριακές δράσεις όπως το mentoring, τη στρατηγική καθοδήγηση, καθώς και την πρόσβαση σε πληροφορίες μέσα από ένα διεθνές επιχειρηματικό δίκτυο. Χρονικά, η έναρξη του προγράμματος είναι ιδανική για την εταιρία μας καθώς μας πετυχαίνει σε μια περίοδο ανάπτυξης προς νέες αγορές και πιστεύουμε πως θα επιταχύνει την επίτευξη των στόχων μας».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1 για τη συμμετοχή της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη στο πρόγραμμα:
http://www.ant1news.gr/news/-/article/476965/twitter-article

Ακόμη, μπορείτε να δείτε το βίντεο με τις 20 εταιρίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα εδώ:
https://youtu.be/O59EQGlht8U

You may also interested

Menu Title
error: Content is protected !!