ΚΟΥΦΕΤΟΠΟΙΙΑ ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΑΚΗ
Κουφέτα, ζαχαρώδη προϊόντα, διακοσμητικά γλυκίσματα, dragées σοκολάτας, σοκολατένια βότσαλα και chocobits είναι το αποτέλεσμα μιας γλυκιάς ιστορίας συνδεδεμένης με το όνομα και τα προϊόντα της Κουφετοποιίας Χατζηγιαννάκη, η οποία έχει ως σημείο έναρξης το 1950 και σημείο αναφοράς το όραμα του Νικόλαου Χατζηγιαννάκη για τη δημιουργία μιας οικογενειακής επιχείρησης, με έδρα τον Πειραιά και κύρια δραστηριότητα την παραγωγή κουφέτου.
Σήμερα, η επωνυμία Hatziyiannakis έχει κερδίσει, μέσα από την ποιότητα των προϊόντων της και τη συνέπεια των υπηρεσιών της, την κορυφαία θέση στην ελληνική αγορά, επεκτείνοντας πλέον δυναμικά την παρουσία της στις αγορές της Ευρώπης, της Αμερικής και της Μέσης Ανατολής.
ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΤΟ
1950
Όλα ξεκίνησαν μέσα από το όραμα και το μεράκι να δημιουργήσουμε προϊόντα με γεύσεις, υφές και αρώματα που θα αποτυπωθούν ως ανεξίτηλες μνήμες απόλαυσης και θα ταυτιστούν άρρηκτα και διαχρονικά, τόσο με τις ξεχωριστές στιγμές, όσο και με μικρές καθημερινές απολαύσεις.
ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Στην Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη δέσμευσή μας είναι η επιδίωξη της τελειότητας. Κάθε κουφέτο και κάθε γλύκισμα κρύβουν στην καρδιά τους τη διαχρονική επένδυσή μας στο μεράκι των ανθρώπων, στην ποιότητα των υλικών και στα κορυφαία μέσα παρασκευής.
ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Η άριστη ποιότητα των υλικών, η εξειδικευμένη διαδικασία παραγωγής και η απόλαυση της γεύσης των κουφέτων και των προϊόντων Hatziyiannakis έχουν αγαπηθεί από τον κόσμο και έχουν αναγνωριστεί από κορυφαίους διεθνείς φορείς, όπως το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi), ενώ έχουν πιστοποιηθεί και με τα αυστηρότερα πρότυπα ποιότητας BRC v9 Global Standard, με βαθμό ΑΑ.
ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ
Η παρασκευή των κουφέτων και των ζαχαρωδών προϊόντων Hatziyiannakis αποτελεί μια ιεροτελεστία παράδοσης και καινοτομίας, όπου το μεράκι αναμιγνύεται με την εξειδικευμένη έρευνα και ανάπτυξη και δημιουργικότητα περιβάλλεται από τη φροντίδα επιλογής κορυφαίων πρώτων υλών και τη χρήση τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμού διασφάλισης της ποιότητας παραγωγής.
Στον πυρήνα αυτής της διαδικασίας βρίσκονται η ποιότητα και η αγάπη για την τέχνη της Κουφετοποιίας. Εμπνευσμένοι από τις παραδοσιακές τεχνικές, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της εταιρείας μας είναι διαχρονικά προσηλωμένο στην επιλογή των κορυφαίων υλικών και στη δημιουργία νέων, μοναδικών γεύσεων και προϊόντων. Έτσι, κάθε κουφέτο, γλύκισμα, dragée σοκολάτας, σοκολατένιο βότσαλο και chocobit αποτελεί και ένα έργο τέχνης, που συνδυάζει την παράδοση με τη φρεσκάδα της καινοτομίας, και δημιουργεί μια εμπειρία απόλαυσης που ξεπερνά κάθε προσδοκία.
- Εξειδικευμένο και συνεχώς καταρτιζόμενο προσωπικό σε κάθε τμήμα παραγωγής και έρευνας.
- Επένδυση στις νέες τεχνολογίες διασφάλισης ποιότητας με σεβασμό στη διαχρονική τέχνη της Κουφετοποιίας.
- Διαρκής έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων, ακούγοντας τις επιθυμίες των καταναλωτών.